Letalska šola

Dodatna ponudba

 

Dnevno članstvo paket

 

Dnevno članstvo paket smo poimenovali ponudbo, ki smo jo pripravili za vas letalske navdušence.

V paket smo vključili vse kar je potrebno, da obiskovalec začuti pravo dogajanje na letališču. Paket vsebuje postavljanje štartne opreme in zlaganje letal, voden ogled vseh letaliških prostorov, letal, opis letal in njihovih značilnosti. Vsebuje tudi ogled hangarja, v katerem navdušenci nad starodobnimi letali marljivo prenavljajo letala starejše gradnje in letnikov. Po ogledu sledi priprava letala, poučitev kako letalo pregledamo in nato samo letenje z učiteljem oz. informativni let z letalom.

Po letenju, ki lahko ob ugodnih vremenskih pogojih traja tudi urico ali dve in gre za pravo jadranje, se letalo umije in pripravi za hangariranje. Sledi pogovor, sproščena debata, druženje ob kozarčku pijače v obletališki gostilni Avio-Pub, kjer si z inštruktorjem letenja lahko izmenjate izkušnje ali pa celo dogovorite o naslednjem dnevu članstva, morebiti pa celo nadaljevanju letalske poti s šolanjem.

 

Omenjeni paket pa ne priporočamo samo odraslim ljudem, ampak je lahko odlično razvedrilo in popestritev dnevov mladostnikom in otrokom.

 

Zadnje s foruma

mikepapa / 8th April 2019

Navigacijski plan in preračun težišča

....................

mihakos / 15th March 2019

Re: Varnost letenja

....................

mikepapa / 12th March 2019

Re: Varnost letenja

....................

mikepapa / 12th March 2019

Re: Spomini Draga Gabriela

....................